lunes, 19 de octubre de 2009

Pràctica a classe amb pintura digital.

Aquest dijous, a la classe de llenguatge visual i plàstic, hem treballat amb pintura. Primer que tot, la Mercè ens ha explicat els objectius i el que treballarem en la classe; ens ha ensenyat què és la pintura digital i ens la comparat amb la pintura que normalment fem servir. Després hem pogut notar la diferència que hi ha entre aquests dos tipus de pintura. Un cop feta l'explicació, hem passat a la part pràctica que consistia en posar dues adicions (ja les havíem treballat prèviament a música) representar amb dos folis DIN-3, el que ens estava transmetent la música. Les dues adicions són: "El Vol del borinot" de Nikolai Rimski-Kórsakov, i "La màquina d'escriure" de Leroy Anderson. Us deixo adjuntats els vídeos de les dues composicions que he trobat en el YouTube.

Un cop fets els dos dibuixos, hem continuat treballant però aquesta vegada ho hem fet damunt del paper d'embalar de color blanc que cobria la taula. Aquest cop ho podíem fer lliurement i després hem estampant un foli DIN-4 en el paper d'embalar.

Finalment hem recollit i netejat l'aula, perquè després de fer l'activitat s'ha de deixar l'aula tal i com ens l'hem trobat abans de començar la classe.




No hay comentarios:

Publicar un comentario