viernes, 23 de octubre de 2009

Educació Física

L'assignatura d'educació física l'ha realitzem al Complex d'Eucagest (Hospitalet Nord). Des de que vam començar classes, cada divendres dividim les classe en teòrica i després pràctica, a més que cada 15 dies també fem treball en grup.

En la part teòrica, hem tractat sobre la història que ha tingut l'educació física.

Pel que fa a la part pràctica, hem realitzat diferents sessions que us les explico a continuació:
  • El primer dia vam realitzar diferents jocs de coneixença. Vam començar amb el joc que, col·locats en forma de rotllana, ens anàvem passant una pilota i cadascú deia el seu nom i un hobby. El segon va ser el del pistoler, on en forma de rotllana hi havia un que estava al mig i al qui senyalava, s'havia d'ajupir; les dos persones que estaven al costat havien de dir el nom i el primer que ho deia passava al mig mentre que l'altre s'assentava al terra.

  • El segon dia vam començar la sessió amb un joc amb els banc suecs; ens vam dividir en dos grups i cada grup estava en un banc; el joc consistia en que el primer de cada banc havia d'arribar al final sense poder tocar a terra; això involucrava un treball en equip perquè els companys no caiguessin a terra. Després d'aquest joc, vam treballar amb aros, on la Sara (la nostra professora d'educació física) en feia fer diferents coses. Finalment, els companys van realitzar una paraula amb els seus cossos i jo la vaig tenir que endevinar; la paraula que van escriure es Lleida. Us deixo la foto adjuntada.


  • Pel que fa a l'últim divendres, en grups de 4 persones havíem d'embolicar a un membre del grup amb paper de vàter, com si és tractes d'una mòmia. Amb aquest exercici el que vam haver d'anar amb molt de compte ja que el paper si fèiem molta força se'ns trencaria amb facilitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario