miércoles, 16 de diciembre de 2009

K-OS

El passat dia 24 de novembre, les nostres professores de Llenguatge musical i Llenguatge visual i plàstic, la Reina i la Mercè, ens van presentar el treball en grup que havíem de fer pel dia 15 de desembre. Aquest era un treball conjunt d'expressió plàstica i musical, on el que havíem d'aconseguir fer una escultura, i que aquesta també produís un so.

El grup en el qual anava estava format per la Silvia Español, l'Anna Fernandez, la Marta Fernández, la Mireia Santamaria.

Hi ha hagut molts canvis des de l'idea inicial fins a l'escultura acabada; vam començar amb l'idea de fer en el passadís una part que part que produís sons de la natura i l'altra part de la ciutat, però en veure que companys ja feien obres relacionades amb la natura, vam decidir fer la ciutat en la qual vivim. En una de les parets, varem simbolitzar els blocs de pisos; en l'altra, material que utilitzem en el dia a dia, com per exemple el paper de diari, les bosses de brossa, llaunes de beguda, test de plantes, caixes... i finalment en l'última paret, hem simbolitzat una fàbrica i la contaminació que produeix.

A part dels sons que podien produir les llaunes i els tests de plantes, el dia de la presentació hem ficar la minicadena amb sons gravats d'una ciutat, com poden ser el clàxon dels cotxes, el soroll de molta gent...

Ens hem coordinat molt bé en grup i cadascú duia a terme una part de l'obra i entre tots ens ajudàvem. Ens ha agradat fer aquest treball i la forma que ens ha quedat el resultat final.

A continuació us deixo unes fotos perquè la pugeu veure. Esperem que us agradi molt!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario