sábado, 7 de noviembre de 2009

Comentari de treballs i explicació de la setmana d'activitats (05-11-09)

Aquest dijous, el seminari ha començat amb el conte de "Hansel i Gretel" que ens ha explicat l'Ana Pulido. Ha utilitzat com ha suport el conte, el que l'hi ha permès ensenyar-nos les imatges i a més de fer diferents canvis de veu, també n'ha fet de cara, segons quin era el personatge que parlava. Tot i que en alguns moments l'hem pogut veure una mica nerviosa, ho ha fet molt be!

Després, hem parlat del treball de Comunicació del dimecres, en el qual s'havia de llegir un text, conte o document que nosaltres volguéssim davant de la classe. En el nostre seminari, la majoria estàvem molt contents ja que l'Imma en l'anterior seminari ens va ensenyar unes tècniques i van funcionar!

Hem continuat la classe parlant sobre els treballs que li vam entregar d'Educació i vida quotidiana. L'Imma ens ha avisat que hem de vigilar amb les faltes d'ortografia, l'hem de repassar abans d'entregar-lo; també s'ha de vigilar la forma com redactem, perquè l'expressió escrita no és la mateixa que l'oral i per això ens serveixen els signes de puntuació. (. , ; i el punt i a part).

Per acabar la classe hem comentat la "Setmana d'activitats extraordinàries" (serà del 16 al 20 de novembre) i hem aclarits els dubtes que podíem tenir. Doncs la setmana quedarà estructurada de la següent manera:
  • Dilluns 16: sortida al jardí de les cordes.

  • Dimarts 17: visita al MNAC.

  • Dimecres 18: lliure on nosaltres hem d'anar en un centre educatiu (aquari, museu...)

  • Dijous 19: visita en una escola.

  • Divendres 20: visita a l'auditori.
I catacric-catacrac, l'explicació de seminari s'ha acabat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario