martes, 17 de noviembre de 2009

Comentari de la pel·lícula Billy Elliot (12-11-09)

El passat dijous a l'hora de seminari, vam començar amb el conte que ens va explicar la Laia; el conte era "La rinxols d'or" on ella va utilitzar el suport d'unes targetes amb els dibuixos de cada escena. Va fer diferents canvis de veu en funció del personatge i de ritme. Ho va fer molt be, però sense les targetes de suport, també ho hauria fet.

Després la Soraya ens va explicar "La Margarideta" i ella va utilitzar com a suport el conte. Ho va fer molt be i ens vam quedar bocabadats amb l'acabament que va fer, ja que tots ens vam mirar perquè no enteníem que havia passat; després ens el va tornar a repetir i la veritat que és un acabament molt original.

Un cop explicats els dos contes, vam fer el comentari de la pel·lícula Billy Elliot (que havíem vist el dimarts); van sortir diferents temes on cadascú va poder opinar la forma com ho veia.

Per acabar el seminari, l'Imma ens va donar unes notícies sobre l'esport a l'escola que havien sortit el mateix dia al diari. I també vam parlar de les diferents activitats de la setmana blanca.

I vet aquí un gos, vet aquí un gat, l'explicació de seminari s'ha acabat!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario