sábado, 21 de noviembre de 2009

Anem a visitar el Caixaforum

El dimecres ha estat el dia que ens han deixat lliure per anar a visitar un espai educatiu; amb l'Anna de seminari i amb la qual faig el treball d'aquesta setmana, hem decidit d'anar al Caixaforum, i un grup d'un altre seminari (la Mireia, la Sònia i l'altra Mireia) també s'han apuntat amb nosaltres. Un cop allà, hem anat a recepció per demanar informació i després hem començat la visita. En el vestíbul, hem vist el gran mural de l'artista Sol LeWitt i fan un taller pel matí amb grups escolar; amb aquest mural podem fer que els nens i nenes representin amb el seu propi cos les diferents formes que fan les línies, en funció del color.

En la primera sala que hem entrat, és fa l'exposició de Cosmètica dogmàtica i hem pogut veure la visita d'un grup d'infants; nosaltres li hem preguntat a la mestra si podíem escoltar com feien la visita i molt amable ens va dir que si. Per no molestar ni distreure els nens i nenes, ens hem situat al darrera del tot i hem vist les explicacions de la mestra i les reaccions dels alumnes.

Vista com feien aquesta visita els infants, hem continuat mirant les diferents exposicions que es poden trobar. N'hem visitat un parell més, on una d'elles ens va impressionar; és tractava d'una sala petita recoberta de plom, amb poc a llum i dues anelles al mig del sostre que simbolitzava l'ésser humà. Finalment abans de marxar hem tornat a trobar el grup d'infants, que estaven en el vestíbul fent puzles del Caixaforum.


No hay comentarios:

Publicar un comentario