lunes, 23 de noviembre de 2009

Corda i descorda a l'Auditori!

[ La foto és d'una escena quan el músic de les escales fa un ensurt als altres. ]

Per finalitzar la setmana d'activitats, l'última visita ha estat a l'Auditori. Hem començat fent una petita visita pel museu; hem pogut veure diferents espais com el d'instruments antics, tota una sala amb instruments d'altres països... També hem trobat alguns llocs on mitjançant un altaveu podríem sentir el so d'un dels instruments que teníem al nostre costat o en altres llocs podíem veure una sèrie de diapositives. La noia que ens ha fet la visita, ens ha anat explicant i a través d'exemples de com farien una visita amb un grup d'infants, ho hem pogut veure més clar. Per acabar aquesta visita al museu, en una sala hi havien diferents instruments on els podíem tocar.

Ràpidament hem sortit del museu i hem anat a la Sala 2 Oriol Martorell per poder veure l'assaig del concert Corda i descorda, adreçat a infants d'1 a 2 anys. Els instruments eren el violí, la viola, el violoncel, el contrabaix i la guitarra espanyola; en algunes cançons també van intervenir el violi elèctric i la guitarra elèctrica. Ha estat un concert molt dinàmic, on els músics baixaven de l'escenari i interactuaven amb el públic; per enllaçar les cançons feien una petita representació, com si es tractés d'un gag i penso que el fer-ho d'aquesta forma fa que no perdis l'interès per l'obra.

Per acabar la visita, ens han fet una conferència sobre el Servei Educatiu de l'Auditori; ells volen fer arribar la música de qualitat a tot el públic. Per això un dels objectius és impactar al públic per així interessar-lo amb la música i que si volen ells també la poden fer. Els mestres tenen una guia didàctica (inclou un CD-ROM amb les audicions) per treballar-ho a l'aula abans d'assistir al concert amb els infants.

I d'aquesta manera s'ha acabat la visita de l'Auditori i la setmana d'activitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario