martes, 17 de noviembre de 2009

Pintem amb purés.

Després de la pràctica de la pintura digital, en vam fer una altra amb pures. Està pensada per als més petits, ja que en aquestes edats estan explorant tot el que tenen al seu entorn i moltes vegades s'ho acaben ficant a la boca; per això millor que ho fem amb pures. Vam veure que podem fer els colors mitjançant un pigment alimentaris per aconseguir un color però s'ha de tenir en compte que és molt important no abusar d'aquest tipus de pigment i s'ha de vigilar les quantitats (en l'envàs les trobarem per poder-ho fer). Però també vam veure que aliments com els espinacs o els pèsols, la remolatxa, la carabassa o la pastanaga, la patata, el colacao... podem aconseguir diferents colors depenent de l'aliment que sigui i posant-hi una mica de farina o sucre, ens fixen aquesta pintura feta per pures en el paper.

IMPORTANT: abans de pintar amb pures, informarem als pares de l'activitat que durem a terme ja que algun dels infants que tinguem en l'aula pot tenir algun tipus d'al·lèrgia. D'aquesta manera podrem evitar un ensurt.

Finalment, a continuació us deixo un parell de fotografies fetes perquè pugeu observa i us en feu a la idea. Espero que us agradin.


No hay comentarios:

Publicar un comentario