martes, 17 de noviembre de 2009

Aventura a Natupark!

La setmana d'activitats ha començat amb la sortida d'educació física que s'ha fet a NatuPark, situat a Cerdanyola del Vallès. En aquest parc pots fer diferents activitats de tirolina, ponts tibetans, troncs penjats... tots situats al damunt dels arbres; hi han circuits per als més petits, un circuit de proves i en el cas del circuit dels adults, n'hi han varis cadascun d'ells classificat amb un color depenent de la dificultat.

Abans de començar, hem pogut veure els circuits infantils i els monitors ens han explicat una mica el seu funcionament; un aspecte important d'aquest circuit és que un cop posen el mosquetó al cable de línia de vida (que és la corda de seguretat) fan tot el circuit sencer. A més, a els infants utilitzen un sistema d'arnes de tot el cos.

Després hem començat puntuals ja que l'activitat és fa amb llum natural, la Sara ens ha dividit amb uns quants grups i hem anat al circuit de proves. Allí ens han ajudat a posar el sistema d'arnes i ens han explicat el material que portàvem a la cintura per a fer els diferents circuits. Un cop fetes les explicacions, hem passat a la pràctica amb el circuit de proves i després d'haver-lo fet amb èxit, cadascú podia triar en quin volia anar.

Ha estat una bona experiència i alguns ens vam quedar amb les ganes de fer més circuits! És una activitat on descarregues molta adrenalina i que la pot fer tothom perquè hi ha molta seguretat. Així que us animo a fer-la!

Us deixo la fotografia que va fer la Maria perquè us en feu una idea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario