miércoles, 23 de diciembre de 2009

Recitació

El dia 16 de desembre, a la classe de Comunicació oral, digital i escrita, ens va tocar fer la recitació oral. És podia fer sol o amb petit grup, i jo ho vaig fer amb la Silvia Español, l'Anna Fernández, la Marta Fernández, la Mireia Santamaria i l'Aina Rossell; la nostra recitació va ser el conte del Cargol i l'herba de Poniol.

Nosaltres vam fer una adaptació del conte, on vam canviar algun personatge perquè la nostra idea era d'anar una mica disfressats de l'animal que tocava representar, i n'hi havia algun que vam pensar que seria molt difícil. Ens vam fabricar amb diferent tipus de material la closca del cargol, l'herba de poniol, les orelles del conill, de la granota i el nas de l'ocell i el porc.

La Marta va trobar la presentació d'aquest conte en el Shlideshare que deixo l'enllaç perquè si no sabeu qui conte és, el pugueu mirar.

Esperem que els companys presents a l'aula us agrades! I en general, que li agradi a tothom aquest conte.

Aquesta va ser l'última classe de Comunicació i la valoració que faig d'aquesta assignatura és molt bona; he après noves tècniques per parlar davant d'un públic, les competències lingüístiques i sobretot en la part pràctica ja sigui en el treball per territori, la recitació, el llegir un text amb veu alta...

No hay comentarios:

Publicar un comentario