miércoles, 23 de diciembre de 2009

Els colors.

En l'assignatura de Llenguatge Visual i Plàstic, les dues últimes classes hem treballat els colors. El dijous, la Mercè ens va començar a explicar els diferents colors que podem trobar en el cercle cromàtic, cadascun amb un to diferent i classificats en primaris o secundaris. Per veure-ho més clar, la Mercè va portar a la pràctica el tema dels colors i amb pintura va fer un cercle cromàtic: amb els colors: cian, magenta i groc, i barrejant aquests colors d'una determinada forma va aconseguir: blau, vermell i verd.

Finalment, el dimarts vam parlar de l'examen que tindrem al gener i de les possibles preguntes que podien sortir, i ens vam fer un petit repas del tema dels colors.

D'aquesta manera hem acabat les classes de llenguatge visual i plàstic, però ens queda fer l'examen i entregar les fitxes de les pràctiques que hem portat a terme en aquesta assignatura.

La valoració que faig de l'assignatura és molt bona; no totes han estat classes teòriques sinó que com ja he dit anteriorment, n'hem fet alguna treballant les ombres amb el retroprojector, mirant un vídeo que tracta la manera de treballar amb els més petits la pintura, dibuixant...

No hay comentarios:

Publicar un comentario