jueves, 26 de noviembre de 2009

Treball setmana d'activitats (24 i 26-11-09)

Durant aquesta setmana, els dos dies a l'hora de seminari hem disposat de temps per poder fer el treball de la setmana d'activitats que la data de presentació era el dijous 3 de desembre. Amb la meva companya Anna Fernandez, hem decidit de fer un còmic on la Berta, una nena de 5 anys, és la protagonista i explica totes les aventures d'aquesta setmana plena d'activitats; per això, les dues hores que hem disposat el dimarts, hem començat a fer el guió de la història del còmic, hem començat a dibuixar algunes de les vinyetes que apareixeran... En veure que tots els grups del nostre seminari necessitaríem més temps per poder acabar la presentació del treball, l'Imma ens va deixar un dia més per continuar fent el treball de la setmana d'activitats.

D'aquesta manera, el dijous ja hem acabat de pintar els dibuixos de les vinyetes que ens faltaven i fer els últims retocs. I finalment, hem fet un vídeo explicant una mica el procés de creació del còmic i de les aventures que passa li passen a la Berta, la nostra protagonista.

Esperem que us agradi el nostre còmic.

lunes, 23 de noviembre de 2009

Corda i descorda a l'Auditori!

[ La foto és d'una escena quan el músic de les escales fa un ensurt als altres. ]

Per finalitzar la setmana d'activitats, l'última visita ha estat a l'Auditori. Hem començat fent una petita visita pel museu; hem pogut veure diferents espais com el d'instruments antics, tota una sala amb instruments d'altres països... També hem trobat alguns llocs on mitjançant un altaveu podríem sentir el so d'un dels instruments que teníem al nostre costat o en altres llocs podíem veure una sèrie de diapositives. La noia que ens ha fet la visita, ens ha anat explicant i a través d'exemples de com farien una visita amb un grup d'infants, ho hem pogut veure més clar. Per acabar aquesta visita al museu, en una sala hi havien diferents instruments on els podíem tocar.

Ràpidament hem sortit del museu i hem anat a la Sala 2 Oriol Martorell per poder veure l'assaig del concert Corda i descorda, adreçat a infants d'1 a 2 anys. Els instruments eren el violí, la viola, el violoncel, el contrabaix i la guitarra espanyola; en algunes cançons també van intervenir el violi elèctric i la guitarra elèctrica. Ha estat un concert molt dinàmic, on els músics baixaven de l'escenari i interactuaven amb el públic; per enllaçar les cançons feien una petita representació, com si es tractés d'un gag i penso que el fer-ho d'aquesta forma fa que no perdis l'interès per l'obra.

Per acabar la visita, ens han fet una conferència sobre el Servei Educatiu de l'Auditori; ells volen fer arribar la música de qualitat a tot el públic. Per això un dels objectius és impactar al públic per així interessar-lo amb la música i que si volen ells també la poden fer. Els mestres tenen una guia didàctica (inclou un CD-ROM amb les audicions) per treballar-ho a l'aula abans d'assistir al concert amb els infants.

I d'aquesta manera s'ha acabat la visita de l'Auditori i la setmana d'activitats.

Visitem l'escola Joan XXIII

El dijous dia 19 hem anat a Bellvitge a visitar l'escola Joan XXIII; hem començat per una petita xerrada on ens van explicar el funcionament de l'escola i la seva forma de treball. Aquesta escola és una institució privada promoguda pels Jesuïtes de Catalunya i que tenen la finalitat d'oferir activitats de formació en 3 dimensions: personal, social i religiosa.

En aquest moment la Fundació Joan XXIII té dos grans projectes:
  • Centre d'Estudis Joan XXIII.

  • Centre de Tecnologies Ituarte (CETEI).

La seva missió com a escola és la de promoure una formació innovadora, compromesa i personalitzada, que satisfaci les demandes del seu entorn, atenint-se a criteris de promoció social i qualitat.

En aquesta escola hi estan estudiant 1500 alumnes de diferents estudis, des de les etapes infantil, primària, ESO i nens/nenes amb dificultats d'aprenentatge fins a cicles formatius, curs d'accés a grau superior o un curs d'iniciació a lampista.

Els fets diferencials d'aquesta escola els podem dividir en els següents:
  • Atenció personalitzada.

  • Innovació pedagògica.

  • Innovació en TIC'S.

  • Arrelada a l'entorn.

  • Treball en xarxa.

  • Escola associada a la UNESCO.

  • Relacions internacionals.
  • Certificat ISO.

Per acabar la xerrada, ens van fer una breu explicació de l'etapa infantil.

Principis bàsics de l'etapa infantil.
  1. Procurar que l'infant se senti estimat, respectat i escoltat.

  2. Respectar el nivell maduratiu de cada nen, així com els diferents ritmes d'aprenentatge.

  3. Despertar l'interès per aprendre, mitjançant el treball per projectes, per racons, el joc, la plàstica, el treball cooperatiu i les TIC.
Ells divideixen l'etapa infantil en dos grups:
  • L'una és la que compren els infants de P3 i P4.
  • I l'altra els que compren els infants de P5 i 1r de primària.

Quan s'ha acabat la xerrada, ens hem dividit en dos grup per així poder entrar a les classes d'educació infantil i veure els nens i nenes com estaven treballant. (uns per exemple la psicomotricitat, els altres la seriació...) I finalment ens ensenyat i ens han fet una breu explicació del Centre de Tecnologies Ituarte (CETEI).

sábado, 21 de noviembre de 2009

Anem a visitar el Caixaforum

El dimecres ha estat el dia que ens han deixat lliure per anar a visitar un espai educatiu; amb l'Anna de seminari i amb la qual faig el treball d'aquesta setmana, hem decidit d'anar al Caixaforum, i un grup d'un altre seminari (la Mireia, la Sònia i l'altra Mireia) també s'han apuntat amb nosaltres. Un cop allà, hem anat a recepció per demanar informació i després hem començat la visita. En el vestíbul, hem vist el gran mural de l'artista Sol LeWitt i fan un taller pel matí amb grups escolar; amb aquest mural podem fer que els nens i nenes representin amb el seu propi cos les diferents formes que fan les línies, en funció del color.

En la primera sala que hem entrat, és fa l'exposició de Cosmètica dogmàtica i hem pogut veure la visita d'un grup d'infants; nosaltres li hem preguntat a la mestra si podíem escoltar com feien la visita i molt amable ens va dir que si. Per no molestar ni distreure els nens i nenes, ens hem situat al darrera del tot i hem vist les explicacions de la mestra i les reaccions dels alumnes.

Vista com feien aquesta visita els infants, hem continuat mirant les diferents exposicions que es poden trobar. N'hem visitat un parell més, on una d'elles ens va impressionar; és tractava d'una sala petita recoberta de plom, amb poc a llum i dues anelles al mig del sostre que simbolitzava l'ésser humà. Finalment abans de marxar hem tornat a trobar el grup d'infants, que estaven en el vestíbul fent puzles del Caixaforum.


miércoles, 18 de noviembre de 2009

Visita al MNAC


El dimarts dia 17 de novembre hem anat al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). Aquest museu a part d'adreçar-se al públic adult, també hi podem trobar programes per públics com l'infantil, el familiar o l'educació en el lleure i el públic jove. Per això en l'apartat d'activitats i educació de la pàgina web del museu, podem trobar els diferents programes educatius que ens ofereix.

La visita ha començat amb una sala de conferències amb una mica d'història del museu i una breu explicació del que podíem trobar en ell; després ens ha explicat les diferents línies de treball que duen a terme i finalment ens ensenyat el programa "Una mà de contes", on 20 obres del MNAC se n'han fet 20 contes per als més petits; els podeu mirar en l'apartat de vídeos on-line.

Un cop feta aquesta introducció, ens hem dividit en 2 grups ja que una de les exposicions per problemes d'última hora no es podia visitar; un grup ha anat a "Dansa de follets i fades" i l'altre a "So i color".

En el meu cas, he anat a la de "So i color"; la dona que ens ha fet de guia ens ha explicat que la idea va sorgir de com es podia acostar l'art romànic al públic infantil. Per treballar-ho amb els nens i nenes, s'ha fet una selecció de 8 obres on en totes elles hi ha el fil conductor d'un titella, el Geroni i d'una cançó que és va composar especialment. I ensenyant-nos com explicarien aquelles obres romàniques amb els infants, hem acabat la visita.

martes, 17 de noviembre de 2009

Aventura a Natupark!

La setmana d'activitats ha començat amb la sortida d'educació física que s'ha fet a NatuPark, situat a Cerdanyola del Vallès. En aquest parc pots fer diferents activitats de tirolina, ponts tibetans, troncs penjats... tots situats al damunt dels arbres; hi han circuits per als més petits, un circuit de proves i en el cas del circuit dels adults, n'hi han varis cadascun d'ells classificat amb un color depenent de la dificultat.

Abans de començar, hem pogut veure els circuits infantils i els monitors ens han explicat una mica el seu funcionament; un aspecte important d'aquest circuit és que un cop posen el mosquetó al cable de línia de vida (que és la corda de seguretat) fan tot el circuit sencer. A més, a els infants utilitzen un sistema d'arnes de tot el cos.

Després hem començat puntuals ja que l'activitat és fa amb llum natural, la Sara ens ha dividit amb uns quants grups i hem anat al circuit de proves. Allí ens han ajudat a posar el sistema d'arnes i ens han explicat el material que portàvem a la cintura per a fer els diferents circuits. Un cop fetes les explicacions, hem passat a la pràctica amb el circuit de proves i després d'haver-lo fet amb èxit, cadascú podia triar en quin volia anar.

Ha estat una bona experiència i alguns ens vam quedar amb les ganes de fer més circuits! És una activitat on descarregues molta adrenalina i que la pot fer tothom perquè hi ha molta seguretat. Així que us animo a fer-la!

Us deixo la fotografia que va fer la Maria perquè us en feu una idea.

Comentari de la pel·lícula Billy Elliot (12-11-09)

El passat dijous a l'hora de seminari, vam començar amb el conte que ens va explicar la Laia; el conte era "La rinxols d'or" on ella va utilitzar el suport d'unes targetes amb els dibuixos de cada escena. Va fer diferents canvis de veu en funció del personatge i de ritme. Ho va fer molt be, però sense les targetes de suport, també ho hauria fet.

Després la Soraya ens va explicar "La Margarideta" i ella va utilitzar com a suport el conte. Ho va fer molt be i ens vam quedar bocabadats amb l'acabament que va fer, ja que tots ens vam mirar perquè no enteníem que havia passat; després ens el va tornar a repetir i la veritat que és un acabament molt original.

Un cop explicats els dos contes, vam fer el comentari de la pel·lícula Billy Elliot (que havíem vist el dimarts); van sortir diferents temes on cadascú va poder opinar la forma com ho veia.

Per acabar el seminari, l'Imma ens va donar unes notícies sobre l'esport a l'escola que havien sortit el mateix dia al diari. I també vam parlar de les diferents activitats de la setmana blanca.

I vet aquí un gos, vet aquí un gat, l'explicació de seminari s'ha acabat!!!

Pintem amb purés.

Després de la pràctica de la pintura digital, en vam fer una altra amb pures. Està pensada per als més petits, ja que en aquestes edats estan explorant tot el que tenen al seu entorn i moltes vegades s'ho acaben ficant a la boca; per això millor que ho fem amb pures. Vam veure que podem fer els colors mitjançant un pigment alimentaris per aconseguir un color però s'ha de tenir en compte que és molt important no abusar d'aquest tipus de pigment i s'ha de vigilar les quantitats (en l'envàs les trobarem per poder-ho fer). Però també vam veure que aliments com els espinacs o els pèsols, la remolatxa, la carabassa o la pastanaga, la patata, el colacao... podem aconseguir diferents colors depenent de l'aliment que sigui i posant-hi una mica de farina o sucre, ens fixen aquesta pintura feta per pures en el paper.

IMPORTANT: abans de pintar amb pures, informarem als pares de l'activitat que durem a terme ja que algun dels infants que tinguem en l'aula pot tenir algun tipus d'al·lèrgia. D'aquesta manera podrem evitar un ensurt.

Finalment, a continuació us deixo un parell de fotografies fetes perquè pugeu observa i us en feu a la idea. Espero que us agradin.


jueves, 12 de noviembre de 2009

Vídeo i classe pràctica

El passat divendres a la classe d'educació física vam veure el vídeo BABY HUMAN. "Caminar". Chicago International Television Competition. Any 2003.

En aquest vídeo vam veure els diferents experiments que és feien per observar els reflexos dels infants. Va començar amb nens de 3 mesos fins arribar a nens que comencen a gatejar i caminar.

Us deixo a continuació el vídeo perquè el pugueu mirar.



Videos tu.tv

Després de veure'l, vam anar a baix a la pista a fer la classe pràctica; amb grups de 3 o 4 persones cadascú va muntar un petit circuit per treballar els diferents exercicis amb nens de l'etapa d'infantil. Per fer-ho més entretingut pels nens, la Sara ens va dir que ens inventéssim una història. Us deixo un parell de fotos que va fer l'Aina.




miércoles, 11 de noviembre de 2009

Sortida de cap d'any!

Avui a l'assignatura de Gestió de la Informació i TIC primer que tot hem vist el vídeo següent:



Després hem anat al bloc de l'assignatura i hem fet la pràctica; avui havíem de treballar amb el Google Docs. Hem fet un petit grup de forma com estàvem assentats als ordenadors i el Jordi ens ha manat treballar conjuntament sobre un tema, deixant la típica forma de fer-ho enviant correus electrònics; el grup hem pensat d'organitzar una sortida per cap d'any. D'aquesta manera, un ha creat la pàgina i després els altres hem anat afegint comentaris; això ha estat la primera part de l'activitat. Després, la segona part, era crear una presentació i que cadascú afegís noves diapositives amb més informació. Finalment, hem creat un formulari perquè d'aquesta manera podríem saber que portaria cadascú i altres preguntes que ens han sortit; tot això mitjançant el Google Docs.


Per organitzar-nos hem fet servir el programa Google Docs i us deixo l'enllaç amb el document on tots els del grup parlàvem per decidir el tema escollit.


La presentació:




Hem d'omplir un formulari per facilitar la organització. Esperem que us agradi!

Exposició amb veu alta

El passat dimecres 4 de novembre a l'assignatura de Comunicació oral, digital i escrita, vam haver de fer un exercici que consistia en parlar amb veu alta davant de la classe; cadascú s'havia de preparar un text que podia ser un conte, un fragment d'una novel·la que t'agrades... Abans de començar, tots estàvem una mica nerviosos, però aquest cop la forma de col·locar-nos va ser diferent, ja que ho vam fer en forma de rotllana i cadascú s'aixecava quan li tocava llegir el seu fragment; penso que aquest forma de col·locar-nos, a mi em va suposar sentir-me més còmode. A més, crec que tots els companys i companyes del grup B ho va fer molt bé.

Finalment us deixo aquí l'enllaç de la meva història de "Maria la bruixa". Espero que us agradi.

Pel·lícula "Billy Eliot" (10-11-09)

Aquest dimarts a la classe de seminari hem vist la pel·lícula del director STEPHEN DALDRY. "Billy Eliot". [DVD] Gran Bretanya, 2000. En la propera classe de seminari de dijous farem un debat i una reflexió sobre la pel·lícula.

Crec que va ser una pel·lícula molt interessant de veure.

Portals educatius

Aquest dilluns a Gestió de la Informació i TIC el Jordi ens va manar de visitar dos portals educatius com són l'Edu365 i Educàlia. A partir d'aquesta visita, he fet una explicació de les parts de cada pàgina i n'he descrit una de les dues.


entorns educatius

sábado, 7 de noviembre de 2009

PowerPoint

Les dues últimes classes de Gestió de la Informació i TIC han anat molt lligades, ja que tractaven sobre les presentacions. La primera classe que va ser el passat dilluns 26 d'octubre, vam parlar del PowerPoint; aquest programa et permet crear presentacions on gràcies a les diapositives hi pots escriure un text i adjuntar fotografies, vídeo... Per començar la classe, vam veure el poema que ens havia deixat el Jordi en el bloc de Gestió; després de veure'l vam parlar que s'han de tenir en compte uns aspectes importants com per exemple els colors de les lletres (hem de ficar-hi poc text i les lletres grans, on d'aquesta manera el que aconseguim és ressaltar el text) i del fons de les diapositives (hem de saber perquè escollim aquell color i que no siguin molt vistosos). Per acabar la classe, ens va manar llegir el document "Les bondats del programari lliure" i fer un powerpoint pel proper dia que tinguéssim la seva assignatura. Ell ens va dir que aquest powerpoint el penséssim com si nosaltres fóssim els professors i hagéssim d'explicar el tema als alumnes de l'aula.

Aquest dilluns 2 de novembre, mentre cadascú es ficava al seu lloc, en la pantalla de la classe es podia veure imatges de paisatges i sentir una música tranquil·la de fons; amb aquest powerpoint ha començat la classe, on hem vist diferents formes de fer un powerpoint. Després, a partir de la feina manada del dilluns 26, cadascú ha fet un powerpoint treballant el tema del programari lliure i alguns companys ens han ensenyat el seu. En el meu cas, l'he estructurat en diferents parts, que ara a continuació us explico:

  • La primera part, es tracta del "codi obert", l'hauria preparat a casa, fent un diagrama i després explicant cada definició.
  • La segona és la de "llibertat de programari", on primer hi ha un diagrama i després hi ha unes paraules dins d'uns quadrats de color groc; la manera de treballar-ho seria que ells diguessin la seva definició i d'aquesta manera fer un petit debat.
  • Finalment, la tercera i quarta, les haurien de fer ells com a feina per casa, on haurien de treballar les paraules dels apartats de llibertats "d'adaptar i millorar el codi" i "llibertat de distribució del programari". Ells hauran de buscar i adjuntat una imatge que s'adeqüi al l'apartat, fer un diagrama i finalment explicar amb les seves paraules les definicions que hi han.

Us deixo adjuntat el powerpoint perquè pugeu mirar-lo i espero que us agradi.


Comentari de treballs i explicació de la setmana d'activitats (05-11-09)

Aquest dijous, el seminari ha començat amb el conte de "Hansel i Gretel" que ens ha explicat l'Ana Pulido. Ha utilitzat com ha suport el conte, el que l'hi ha permès ensenyar-nos les imatges i a més de fer diferents canvis de veu, també n'ha fet de cara, segons quin era el personatge que parlava. Tot i que en alguns moments l'hem pogut veure una mica nerviosa, ho ha fet molt be!

Després, hem parlat del treball de Comunicació del dimecres, en el qual s'havia de llegir un text, conte o document que nosaltres volguéssim davant de la classe. En el nostre seminari, la majoria estàvem molt contents ja que l'Imma en l'anterior seminari ens va ensenyar unes tècniques i van funcionar!

Hem continuat la classe parlant sobre els treballs que li vam entregar d'Educació i vida quotidiana. L'Imma ens ha avisat que hem de vigilar amb les faltes d'ortografia, l'hem de repassar abans d'entregar-lo; també s'ha de vigilar la forma com redactem, perquè l'expressió escrita no és la mateixa que l'oral i per això ens serveixen els signes de puntuació. (. , ; i el punt i a part).

Per acabar la classe hem comentat la "Setmana d'activitats extraordinàries" (serà del 16 al 20 de novembre) i hem aclarits els dubtes que podíem tenir. Doncs la setmana quedarà estructurada de la següent manera:
  • Dilluns 16: sortida al jardí de les cordes.

  • Dimarts 17: visita al MNAC.

  • Dimecres 18: lliure on nosaltres hem d'anar en un centre educatiu (aquari, museu...)

  • Dijous 19: visita en una escola.

  • Divendres 20: visita a l'auditori.
I catacric-catacrac, l'explicació de seminari s'ha acabat!

miércoles, 4 de noviembre de 2009

Psicomotricitat

He visitat el bloc de la Sonia i he trobat interessant l'entrada que ha fet sobre la psicomotricitat. A més ha deixat un enllaç d'una pàgina on ens parlava dels 3 objectius que hem de tenir en compte a l'hora de treballar la psicomotricitat i l'organització que portaven a terme per fer una classe d'aquest tipus.

En el meu cas, he trobat un bloc on podem veure un vídeo d'una sessió psicomotriu en el curs de P3 del CEIP El Cim de Teià (Barcelona). En la mateixa pàgina, també he vist que una etiqueta parlava dels beneficis de la psicomotricitat. Doncs us deixo enllaçades les dues pàgines que he trobat i així vosaltres les podeu mirar.

Espero que us agradin.

Pràctica de lectura (03-11-09)

Aquest dimarts a l'hora de seminari, hem començat com la majoria de dies en aquesta classe, explicant un parell de contes. La Míriam ens ha explicat un conte molt bonic d'un nen que no vol escriure però va fent dibuixos i d'aquesta manera és com s'expressa; ella a utilitzat unes pintures de dits com a suport. Després la Lídia ens ha explicat el conte de "La caputxeta vermella", i com a suport ella portava el conte; ha fet diferents tons de veure, ha marcat molt be les pauses i s'ha ficat dins del paper. Realment, les dos ho han fet molt be!

Després d'això, l'Imma ens ha donat formes d'inici i d'acabament d'un conte. A continuació us faré una breu llista:

D'inici:
  • Vet aquí un poble, poblàs on ningú tenia nas....

  • En un racó del món on tenia nas tothom....

  • Una nit molt fosca...

  • Fa molt de temps quan les forquilles portaven faldilles i els ganivets es tiraven pets... (aquest el va dir l'Hèlia).

  • Vet aquí un temps, quan els ocells tenien dents...

D'acabament:
  • Hi van viure feliços i van menjar anissos!

  • Vet aquí un gos, vet aquí un gat i aquest conte s'ha acabat!

  • Vet aquí un gat, vet aquí un gos i aquest conte ja s'ha fos!

  • Catacric-catacrac conte acabat!

  • I tot això es tant cert com tot lo segur es verd!

Si voleu més us deixo l'enllaç de la pàgina on n'he trobat més.

La classe ha continuat amb una petita pràctica de lectura que ens ha fet l'Imma; amb una capsa metal·lica, que s'anomenava "Contes d'un minut", cadascú de nosaltres ha agafat una petita targeta on hi havia un conte curt; i d'aquesta manera hem acabat el seminari de dimarts, fent la pràctica de llegir un text amb un públic al teu davant. A continuació us deixo el text que m'ha tocat llegir.

"Al bosc van sortir cinc homenets".

Al bosc van sortir cinc homenets
a caçar un conillet, pobret!
El primer, de cara rodona i color vermellot,
amb la seva veu rugia: "on és aquest animalot?"
El segon cridava: "Mireu allà, mireu allà!
"És allà, és allà!"
El tercer, de tots el més allargat.
era també el que estava més espantat,
així que de seguida va començar a plorar:
"No el trobarem, pareu de buscar!"
El quart deia: "Això és una ximpleria,
me'n torno a casa, jo mai el caçaria!"
El més petit dels cinc va ser qui va atrapar el conillet
I tots junts, per celebrar-ho, varen fer un banquet!

martes, 3 de noviembre de 2009

Webs educatives (29-10-09)

El dijous dia 29 d'octubre, a l'hora de seminari hem començat explicant dos contes. Primer ha començat la Carla explicant el conte del "Tabalet"; ha fet servir com a suport unes imatges grans que eren relacionades amb el conte i per molt que al començament del seminari deia que estava nerviosa, ho va fer molt bé! Després va ser el meu torn, on he explicat "El vestit de l'emperador"; quan l'he acabat, m'han dit que ho he fet molt be, al principi una mica nerviós però amb la sensació que els va agradar. És així?? Us va agradar el conte?? Hem podríeu escriure un comentari.

Després dels contes, l'Imma ha portat un portàtil i un projector per poder veure webs educatives per poder visitar en grups durant la setmana blanca (que serà del dilluns 16 al divendres 20 de novembre). I d'aquesta manera hem acabat la classe.

Qui ets tu?

El passat dimecres dia 21 d'octubre, a l'assignatura de Comunicació oral, digital i escrita de l'Anna Mackay, havíem de fer la descripció d'un company/a de la classe amb el suport que nosaltres volguéssim; això va ser a l'hora de petit grup, és a dir, que aquest dia només ho vam fer els del grup B. Jo vaig escollir fer-ho amb PowerPoint, però els companys de classe també van triar altres formes de fer-ho, com per exemple fent un vídeo, creant un bloc o fent un còmic. Així que jo us adjunto la meva presentació; com podreu veure només en algunes diapositives hi ha poques paraules, i això és perquè jo vaig decidir de ficar una frase curta i explicar-ho a la meva manera.

Espero que us agradi!

lunes, 2 de noviembre de 2009

So

Aquest dimecres a l'assignatura de Gestió de la Informació i TIC, hem treballat el so amb el programa Audacity, i hem començat la classe gravant unes frases; ja que el meu micròfon no funcionava, m'he ajuntat amb la meva companya Aina. Després de fer la pràctica de gravar les dues frases i crear-ne una de nova modificant aquestes dues, hem treballat amb una cançó que havíem de portar. La cançó és la de l'Aina, i ella va escollir "Puff era un drac màgic" de La Girasol. L'exercici que havíem de realitzar per treballar amb aquest programa (Audacity) és el següent:

  1. Retallar la cançó, i deixar-la en una durada d'1 minut.

  2. Ficar uns efectes per dissimular el tall que hem acabat de fer. Al començament de la cançó hem col·locat un fading d'inici, i per acabar-la, un fading final.

  3. Gravar el títol de la cançó. Hem agafat un petit fragment i l'hem silenciat perquè és pugui sentir la veu de l'Aina dient el títol "Puff era un drac màgic".

  4. Finalment, només ens cal desar la cançó en format mp3.

I aquí teniu el resultat de tot aquest procediment, amb la veu de l'Aina.





Si algú vol veure la cançó sencera, us deixo l'enllaç per poder-ho fer.